|
| |
| Autor | Teade |
|---|
Sydney Jenner 6. klassi õpilane / Prefekt

Postituste arv: 2105 Join date: 19/10/2011
 | Pealkiri: Re: Uustulnukaga Teis Veeb 21, 2012 10:48 pm | |
| "Kolm maja tegelikult," parandas Syd. "Segatud sellesse "Jack'i suhtedraamasse". Kõik see, mis siin toimus, muutus väga dramaatiliseks, ja lõpuks mõtles keegi sellise nime välja," pomises tüdruk siis. Kui nüüd asja üle järgi mõelda, siis tundus kogu see draama värk päris lapsik. |
|  | | Chanelle R. Lefèvre 6. klassi õpilane

Postituste arv: 2476 Join date: 04/12/2011
 | Pealkiri: Re: Uustulnukaga Teis Veeb 21, 2012 10:50 pm | |
| "Veel kolm maja?" peale Gryffindori ja Slytherini? Sellest polnud Chanel teadlik. "Teil oli mingi päris draama kohe?" naeris tüdruk. No tõesti. |
|  | | Regan Carter 5. klassi õpilane

Postituste arv: 409 Join date: 12/09/2011
 | Pealkiri: Re: Uustulnukaga Teis Veeb 21, 2012 10:51 pm | |
| "Kas ma võin pakkuda, et see oli midagi sellist, et kõik tüdrukud ajasid Jacki taga ja see ei suutnud ära otsustada, millise ta endale võtab?" arvas Regan olevat õige lahenduse, nii jackilik. |
|  | | Sydney Jenner 6. klassi õpilane / Prefekt

| Pealkiri: Re: Uustulnukaga Teis Veeb 21, 2012 10:54 pm | |
| "Slytherin, Gryffindor, Ravenclaw ja Hufflepuff, oli ju, eks?" arutles Syd. Ta ei teadnud, mida mõtles Chanel või mida mõtles ta ise, aga sellel polnud ka mingit tähtsust. "Just selline see draama oligi," nõustus ta siis Regan'iga. "Minu nõbu hakkas isegi mingit koolisisest ajalehte kirjutama, peaaegu igas numbris on midagi Jack'ist kirjas..." |

| Pealkiri: Re: Uustulnukaga Teis Veeb 21, 2012 10:58 pm | |
| "Jah, neid maju ma mõtlesin," noogutas Roxana. Ta oli ikkagi õigesti asjast aru saanud siis. "Ohoo, kuulus poiss," lausus Chanel sarkastiliselt. "Kui sa ütlesid, et ta on naistemees, siis ma eeldasin, et ta kasutas kõiki Sigatüüka tüdrukuid oma huvides janii," lausus Elle. "Aga nüüd jääb mulle mulje, et tüdrukud lihtsalt tüütasid teda," ei olnud midagi parata, et see Chaneli naerma ajas. |
|  | | Sydney Jenner 6. klassi õpilane / Prefekt

| Pealkiri: Re: Uustulnukaga Teis Veeb 21, 2012 11:01 pm | |
| "Noh, see käis umbes nii, et kõik tüdrukud jooksid tema järel, vahel valis ta sealt mõne, käis sellega paar päeva, jättis maha ja nii läks see kõik edasi.." kostis Sydney. Okei, peab mainima, et nüüd oli ta midagi sinna jutu sisse ise juurde lisanud, päris nii see ei olnud. Aga selline Syd juba kord oli. "Kuulus poiss jah, esimeses numbris oli talle pühendatud terve artikkel." |

| Pealkiri: Re: Uustulnukaga Teis Veeb 21, 2012 11:04 pm | |
| "Hmm," muigas Chanel. "Ma päris tahaks temaga kohtuda," jõudis ta otsusele. Alles siis saab ta otsustada, mida sellest kuulsast Jack'ist arvata. Kõik kuuldu jättis lihtsalt sügavalt kahtlase mulje. |
|  | | |
| | Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |
| |