Chanelle R. Lefèvre 6. klassi õpilane

Postituste arv: 2476 Join date: 04/12/2011
 | Pealkiri: Chanelle'i suhted Püh Veeb 19, 2012 10:35 pm | |
| ♥ ♥ ♥ SÕPRUS Kuskilt kuulnud: Tean ma sind? Olid sa see..? Noh mis ta nüüd oligi..? Tuttavad: Kuskilt tean sind? Ah ja sa olid see tüüp sealt.. Sõbra sõber: Kuskilt tean? Ah ja sa olid tema tuttav.. Lihtsalt sõbrad: Sa oled lahe, mõnikord saame kokku, on tore olla ja kõik, mitte midagi enamat. Head sõbrad: Sinuga on tore väljas käia ja aega surnuks lüüa. Lähedased sõbrad: Teame teineteist juba kaua, tunneme ka üksteist juba üpris hästi, ning me lihtsalt sobime kohutavalt hästi kokku. Parimad sõbrad: Sa oled olemas kui sind vaja on, meil on koos tore ning me klapime hästi. Lahutamatud: Ma tahaks näha, kui keegi mind sinust eemale püüab saada!!! Lapsepõlve sõbrad: Sa oled mu sõber juba sünnis saati, ja ikka ma ei tüdine meie lollustest ja absurdsetest ideedest. Nagu perekond: Sa oled alati olemas, tulgu mis tuleb ja oled mulle mingit viisi nagu perekond.
♥ ♥ ♥ ARMASTUS Sunnitud: Sa ei meeldi mulle, ma ei meeldi sulle, kuid olude sunnil oleme kokku määratud. Silmarõõm: Üks pilk sulle, ja juba ongi kordaläinud päev. Flirtimine: Saa aru, see lihtsalt m e e l d i b mulle. Sisse võetud: Do you actually know how cute you are? Armastaja: Ma armastan sind, kuid ei oska seda sulle selgeks teha, ning võib-olla ka ei julge? Tõeline armastus: Sa oled see õige.. Aga miks see sulle kohale ei jõua? Üks armastus: Ma armastan sind, järgnen sulle kasvõi maailma lõppu. Praegune kaaslane: Hetkel on kõik täiuslik. Salajane: Me käime, elu on lill, aga seda tõesti ei pea teatama kõigile. Keelatud: Oli keelajaks sinu isa või minu ema? Endine: Peaksin ma mäletama mis juhtus? ♥ ♥ ♥ VIHA Mängult vaenlane: Saame teiste ees kokku, aga annaks sulle! Aga tegelt oled tore inimene. Tüütu: Mingi vastik putukas mu kõrvas.. Kuhu ma selle kärbsepiitsa nüüd paningi? Vältimine: Käin sinust ikka päris suure kaarega mööda. Ebameeldiv: Sa lihtsalt ei meeldi mulle! Jälestamine: Kuidas sa saad NII rõve olla? Armukadedus: Meile meeldib sama isik. Vaenlasteks pöördunud sõbrad: Mis ma tegin? Mida me tegime? Miks küll nii läks? Ühepoolne viha: Ma vihkan sind! Aga.. sa? Viha vaenlane: Ikka tõsiselt tahaks sulle molli anda, aga ma ei, tõesti ei tea mida teeksin kui sa surma saaksid..? Surma vaenlane: SURE! Nurjatu krants! Sure juba ära. Kui kaua võib? Lapsepõlve vaenlased: Kohe kui sündisin ja su koledat nägu nägin, hakkasin seda vihkama ♥ ♥ ♥ MUU Hea mõju: Smoke smoke!! Halb mõju: Sing of the devil! Sing of the devil! Sa oled mu unustanud: Kuidas sa võisid? Kuriteo kaaslased: I'll come back.
♥ ♥ ♥ Nimi: Kes sa tahad olla?: Miks?:
Viimati muutis seda Chanelle R. Lefèvre (Esm Apr 30, 2012 10:01 pm). Kokku muudetud 7 korda |
|
Sandra Star Worsnop 5. klassi õpilane

Postituste arv: 189 Join date: 02/03/2012
 | Pealkiri: Re: Chanelle'i suhted Laup Märts 03, 2012 9:02 pm | |
| Nimi: Liam James Payne. Kes sa tahad olla?: Head sõbrad. Miks?: Juhtus nii  |
|

| Pealkiri: Re: Chanelle'i suhted Laup Märts 03, 2012 9:21 pm | |
| Lisan.  |
|
Ariana Alyssa Lynx 5. klassi õpilane

Postituste arv: 82 Join date: 02/03/2012 Asukoht: Taevas süsimusta tähe peal magamas
 | Pealkiri: Re: Chanelle'i suhted Püh Märts 04, 2012 11:04 am | |
| Nimi: Ariana Alyssa Lynx Kes sa tahad olla?:Nagu perekond Miks?: No on nii..  |
|

| Pealkiri: Re: Chanelle'i suhted Kolm Märts 21, 2012 10:05 pm | |
| Lisan, aga siis me peame seda rollimängus nagu arendama.  |
|
Liam Payne 6. klassi õpilane

Postituste arv: 666 Join date: 01/03/2012
 | Pealkiri: Re: Chanelle'i suhted Kolm Märts 21, 2012 11:25 pm | |
| Tegelt tahaks Liam'i juurde lisada veel ka nagu perekond  Chanelle on talle nagu õde juba  |
|

| Pealkiri: Re: Chanelle'i suhted Nelj Märts 22, 2012 7:14 pm | |
| Lisasin.  |
|
Sam Thomas Pray 6. klassi õpilane / Prefekt

Postituste arv: 245 Join date: 30/08/2011 Age: 18
 | Pealkiri: Re: Chanelle'i suhted Kolm Apr 04, 2012 10:16 pm | |
| Nimi: Sam Thomas Pray Kes sa tahad olla?: Sisse võetud Miks?: Saatus |
|

| Pealkiri: Re: Chanelle'i suhted Kolm Apr 04, 2012 10:22 pm | |
| |
|
Sydney Jenner 6. klassi õpilane / Prefekt

Postituste arv: 2105 Join date: 19/10/2011
 | Pealkiri: Re: Chanelle'i suhted Esm Apr 30, 2012 9:56 pm | |
| Nimi: Catherine Matheria Kes sa tahad olla?: Hea sõber Miks?: Sest Cathy'l on vaja rohkem selliseid sõpru, kellel temaga ühesugune juuksevärv oleks.  |
|

| Pealkiri: Re: Chanelle'i suhted Esm Apr 30, 2012 10:00 pm | |
|  Hea põhjendus. (Y) |
|