Amelia Mrykal 5. klassi õpilane

Postituste arv: 174 Join date: 15/01/2012
 | Pealkiri: Re: *kujutage ette, et siin kohas on mingi tabav pealkiri* Nelj Jan 26, 2012 9:38 pm | |
| Amelia otsustas uue jututeema käsile võtta,,muidu,mis raamatud teid huvitavad?Mind huvitab eriti raamatutest sellised katsed või nii,aga kui ma olen neid proovinud nõiajookidega teha,on need õhku lennananud.Niiet ma oskan vaid pomme valmistada,millel pole eriti suur plahvatus'' |
|
Alexa Carter 7. klassi õpilane

Postituste arv: 4465 Join date: 10/09/2011
 | Pealkiri: Re: *kujutage ette, et siin kohas on mingi tabav pealkiri* Reede Jan 27, 2012 10:00 pm | |
| "Ilukirjandus," lausus Alexa lühidalt. Ta ei lugenud palju teaduseraamatuid. Loodusest ja loomadest ka mitte. Loitsuraamatuid luges ta ainult siis, kui oli mingit loitsu vaja. Ja muu teda samuti ei huvitanud. |
|
Rosalie Kapelskär 3. klassi õpilane

Postituste arv: 1308 Join date: 18/08/2011 Age: 9 Asukoht: kord maal,kord linnas ja kord kuskil mujal :D
 | Pealkiri: Re: *kujutage ette, et siin kohas on mingi tabav pealkiri* Reede Jan 27, 2012 10:55 pm | |
| Amelia jäi tasa.Tal polnud eriti jututuju.Ta mõtles ühele ammusele viisile,mida ta oli kunagi kuulnud.Midagi sellest maailmakuulsast laevast,titanicust vist,jah,Amelia oli lugenud sellest,kuidas see tintanic oli vastu jäämäge sõitnud,pooleks murdunud ja uppunud,mugude värk küll,aga mis siis.Amelia võttis välja raamatu ,,titanic'' ja hakkas seda lugema. |
|