Sigatüüka Nõiduse ja Võlukunsti kool

HomeHome  CalendarCalendar  KKKKKK  OtsiOtsi  Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri  KasutajagrupidKasutajagrupid  RegistreeriRegistreeri  Logi sisseLogi sisse  

Share | 

*kujutage ette, et siin kohas on mingi tabav pealkiri*

Vaata eelmist teemat Vaata järgmist teemat Go down 
Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4
AutorTeade
Amelia Mrykal
5. klassi õpilane
5. klassi õpilane

Postituste arv: 174

PostitaminePealkiri: Re: *kujutage ette, et siin kohas on mingi tabav pealkiri*   Nelj Jan 26, 2012 9:38 pm

Amelia otsustas uue jututeema käsile võtta,,muidu,mis raamatud teid huvitavad?Mind huvitab eriti raamatutest sellised katsed või nii,aga kui ma olen neid proovinud nõiajookidega teha,on need õhku lennananud.Niiet ma oskan vaid pomme valmistada,millel pole eriti suur plahvatus''
Tagasi üles Go down
Vaata kasutaja profiili
Alexa Carter
7. klassi õpilane
7. klassi õpilane

Postituste arv: 4465

PostitaminePealkiri: Re: *kujutage ette, et siin kohas on mingi tabav pealkiri*   Reede Jan 27, 2012 10:00 pm

"Ilukirjandus," lausus Alexa lühidalt. Ta ei lugenud palju teaduseraamatuid. Loodusest ja loomadest ka mitte. Loitsuraamatuid luges ta ainult siis, kui oli mingit loitsu vaja. Ja muu teda samuti ei huvitanud.
Tagasi üles Go down
Vaata kasutaja profiili
Rosalie Kapelskär
3. klassi õpilane
3. klassi õpilane

Postituste arv: 1308

PostitaminePealkiri: Re: *kujutage ette, et siin kohas on mingi tabav pealkiri*   Reede Jan 27, 2012 10:55 pm

Amelia jäi tasa.Tal polnud eriti jututuju.Ta mõtles ühele ammusele viisile,mida ta oli kunagi kuulnud.Midagi sellest maailmakuulsast laevast,titanicust vist,jah,Amelia oli lugenud sellest,kuidas see tintanic oli vastu jäämäge sõitnud,pooleks murdunud ja uppunud,mugude värk küll,aga mis siis.Amelia võttis välja raamatu ,,titanic'' ja hakkas seda lugema.
Tagasi üles Go down
Vaata kasutaja profiili http://hogwarts2.forum.co.ee

*kujutage ette, et siin kohas on mingi tabav pealkiri*

Vaata eelmist teemat Vaata järgmist teemat Tagasi üles 
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 4Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4

Similar topics

-
» Snusist räägime siin !
» Kirjanduse klass. Minu esimene koolitund siin.
» Soome keeles?
» Tsau, Henriette siin.
» dDe.JuU siin