|
| |
| Autor | Teade |
|---|
Sydney Jenner 6. klassi õpilane / Prefekt

Postituste arv: 2105 Join date: 19/10/2011
 | Pealkiri: Re: Tibu-tibu-tibu.. Nelj Jan 05, 2012 10:09 pm | |
| OT: Syd pole loll, ta ei tee seda lahti.
"Oi, aitäh," lausus Sydney sarkasmiga. Kui Alica talle jõulukingituse tegi, siis ilmselt polnud see midagi head. Syd võttis paki, kuid ei hakanud selle avamisega sugugi kiirustama. Ta kavatses selle niipea kui võimalik hoopis põhjatornist alla visata. "Wingardium Leviosa," lausus tüdruk, kui oli võlukepi taskust välja tõmmanud ja hoidis pakki sellega õhus. Kes teab, äkki on ka selle käes hoidmine ohtlik. |
|  | | Rosalie Kapelskär 3. klassi õpilane

Postituste arv: 1308 Join date: 18/08/2011 Age: 9 Asukoht: kord maal,kord linnas ja kord kuskil mujal :D
 | Pealkiri: Re: Tibu-tibu-tibu.. Nelj Jan 05, 2012 10:12 pm | |
| ,,ära muretse,ma võin sind sellega aidata''lausus Alica ja püüdis raamatu õhust kinni,,Ma teen selle igaksjuhuks ise lahti''pomises Alica ja tegi paki kiiiresti lahti,paki sees oli aga hoopis mingi raamat,mille pealkirjaks oli:,,Kentaurid ja ükssarvikud''Alica viskas raamatu Sydyle. OT:See oli tüng,vot |
|  | | Ashlyn C. Connolly 6. klassi õpilane

Postituste arv: 96 Join date: 04/01/2012
 | Pealkiri: Re: Tibu-tibu-tibu.. Nelj Jan 05, 2012 10:16 pm | |
| Ash raputas uskumatusest pead. "Ehh, kena kogunemine siin, nentis ta ning pistis käed tasku. Lahtine juuksesalk jäi ta näo ette rippuma, olles veidi rohkem keerdus kui enne. "Ma ei tea, mis te ette võtate, aga mul on külm, lähen otsin mõne soojema koha, kus seista. Varsti peaks hommikusööki ka saam. Tüdruk ohkas unistavalt. "Ühineb keegi?" |
|  | | Sydney Jenner 6. klassi õpilane / Prefekt

| Pealkiri: Re: Tibu-tibu-tibu.. Nelj Jan 05, 2012 10:17 pm | |
| OT: *kehitab õlgu*
Syd silmitses raamatut paar hetke, kutsus siis kutseloitsuga kohale ühe koti tüdrukute magamistoast ja toppis raamatu sinna sisse. Tüdrukule ei meenunud loits, millega oma kotti suuremaks teha, nii et ta pidi uue võtma. "Aitäh," lausus ta siis Alica poole pöördudes. Tänamine oli viisakas, eks? "Kas keegi tahab mulle veel kingitust üle anda?" päris neidis seejärel, lihtsalt jutu jätkuks, sest ta ei uskunud tegelikult, et kellelgi talle kingitus oleks. "Ei, ma arvan, et mina jään siia. Kuigi ma ei tea mida mul siin teha on..," pomises Sydney Ash'ile. |

Postituste arv: 1308 Join date: 18/08/2011 Age: 9 Asukoht: kord maal,kord linnas ja kord kuskil mujal :D
 | Pealkiri: Re: Tibu-tibu-tibu.. Nelj Jan 05, 2012 10:21 pm | |
| ,,Ma võin tulla''lausus Alica Ashile ja viskas Wnaderele ühe raamatu,mis oli mingitest ükssarvikutest.Alica tõmbas endale rüü rohkem ümber.TÕesti oli nii külm,et OT:Teeme teema suurde saali? |
|  | | Sydney Jenner 6. klassi õpilane / Prefekt

| Pealkiri: Re: Tibu-tibu-tibu.. Nelj Jan 05, 2012 10:24 pm | |
| Okei, rahvas lahkus ja ka Syd otsustas ära minna. "Anna Jackie," lausus ta Wanda'le, kuid vastust ootamata krahmas kassi nõo sülest. "Näeme, Wa!" hüüdis ta veel, kuna paistis, et Blondiin kavatses öökullimajja jääda. Seejärel suundus Sydney trepi poole. |

| Pealkiri: Re: Tibu-tibu-tibu.. Nelj Jan 05, 2012 10:25 pm | |
| |

| Pealkiri: Re: Tibu-tibu-tibu.. Nelj Jan 05, 2012 10:29 pm | |
| |

| Pealkiri: Re: Tibu-tibu-tibu.. Nelj Jan 05, 2012 10:34 pm | |
| Ashlynil oli tõesti külm hakanud. Ta õlad värisesid madala temperatuuri tõttu üsna tugevasti. "Nägudeni!" hõikas tüdruk öökullide juurde jäävatele tüdrukutele ja suundus kiirel sammul väljapääsu poole. |
|  | | |
| | Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |
| |